Tudd meg, melyik pizzát kívánja meg ma a csillagjegyed

Egy egészséges brokkolialapú? Négysajtos? Zsíros és szaftos, serpenyős? Töltött szélű? Szalámis? Most kiderül, melyik pizza illik a csillagjegyedhez a mai napon...süsd meg!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Ezt a csodás, sajtos szélű változatot nem a diétázó halaknak ajánljuk ma:

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Készíts egészséges brokkoliból pizzát, megéri kipróbálni!

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Klasszikus szalámis pizza csípős pepperonival - tökéletes:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Magyaros külsőt kapott pizzavariáció sok kolbásszal, egyenesen a tepsiből:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen "nehéz" vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Elképesztő ötlet: a krumpli és rozmaring párosa (sajnos) még egy pizzán is működik!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A legklasszikusabb változat, amit tényleg csak szeretni lehet:

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A szüzeknek egy nagyon különleges kimchis pizzát ajánlunk. A csípőskedvelők előnyt élveznek!

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Szintén hatalmas közönségkedvenc, ami házilag még szuperebb lesz... ide nekünk egy négysajtost!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. A törökök húsos pizzafélesége a keleties irányt és fűszerezést kedvelők favoritja lehet:

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Mert igen, tényleg van, aki szereti a halat a pizzán!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Egy ízig-vérig amerikai, cseppet sem fogyókúrás változat dukál a bikáknak:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Jamie pizzareceptjét kétség kívül ki kell próbálnunk!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek