Heti menü a wellness jegyében

Nincs több kifogás, január is van, hétfő is van, ideje elkezdeni ledolgozni az ünnepi pluszkilókat! Ebben segítünk nektek egészséges heti menünkkel!

Az ünnepek emelkedett hangulata után visszatérünk a hétköznapokhoz, a munkához, eltűnnek a díszek és a fények, marad a szürkeség. Terítéken a hideg, a monotonitás, az elvágyódás…

Kifőztünk neked valami jót! Az étkezéseddel együtt reformáld meg az életviteledet is! Szánj időt a testi, lelki feltöltődésre is idén! Válassz a Danubius wellnessajánlatai közül kedvedre valót, és elillan a téli kimerültség!

Címlapról ajánljuk

6 esküvői tortatrend, ami 2023-ban meghódítja a párokat

Nyakunkon a nyár, ami azt is jelenti, hogy hivatalosan is megkezdődik az esküvőszezon. Ez ugyebár rengeteg előkészülettel jár, hiszen sokan szeretnék, ha életük (egyik) nagy napja tökéletesen és forgatókönyv szerint zajlana. A vacsora zárásának pedig elmaradhatatlan része egy gyönyörű esküvői torta, aminek nemcsak az íze, de kinézete is sokat számít. Mutatjuk, milyen esküvői tortatrendek hódítanak 2023-ban!

Balogh Lilla

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!