Heti menü a puliszkán túl: erdélyi konyha!

Tradicionális erdélyi ételeket mutatunk nektek a héten, melynek jellegzetessége a puliszka, de nem érjük be ennyivel: lesz csorba, rakott padlizsán, darázsfészek...

További erdélyi receptek itt >>

Heti menü – 2012. augusztus 13–19.

Régebbi menük itt >>

Nem lehetetlen! Olcsó, diétás fogások! >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek