Heti menü: lélekmelengető ételek

Itt a Márton nap, és vele együtt a jóízű, gazdag falatozás és vigasság ideje. Készíts igazi "comfort food" menüt, ami a komfort érzés mellett igazán boldoggá is tesz!

Hozzászólások (5)

sarai eva

Nem tetszik, hogy az utóbbi id?ben olyan étel fotókat is felraktok,amire ha rákattintok, nem azt adja./Lásd:" Lélek melegít? ételek"/ címszó alatt közölt zöld tányéron lev? étel receptjét nem tudom elérni. De ez történt amikor Sencor robotgépet lehetett nyerni a" Nemzetek konyhája/ címszó alatt/Floriol/ . Ott is volt egy tészta fotó de recept sehol. Szóvá tettem kétszer, az egyiket törölték.Pedig illedelmes voltam. Nem mindenki ér rá órákon át recepteket keresgélni. Én legalább is nem! Ha megtetszik egy étel fotója, azt szeretem el készíteni.F?leg ha a recept leírását is közlik.Üdvözlettel: Éva

Skorpió

Kedves Éva! Csak egy ötlet, hátha bejön, próbáld meg Google Chrome_val. Üdv:Skorpió

sarai eva

Kedves Skorpió! Köszönöm a gyors válaszodat és a tanácsodat. Üdvözöllek: Éva

Tmea

Borzalmas...ez az oldal lassan teljesen használhatatlan a rengeteg felesleges reklám miatt...míg eleinte naponta többször is körül néztem itt, mostanában jó ha kéthetente, és akkor is csak ideges leszek...minek ennyi reklám?

sarai eva

Valóban, míg nem változtatták meg az oldalt, sokkal jobb volt.Magam is kevesebb id?t töltök itt.De nem baj mert elég nagy a konkurencia és vannak még jó oldalak.

Címlapról ajánljuk

További cikkek