Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti menü: ízletes levesekkel és mennyeien omlós kacsás ételekkel dobjuk fel a hetet

Heti menüajánlatunkban a finom és laktató levesek mellett ízletes és ropogós kacsás ételeket kínálunk nektek, melyek nem csak hétvégén szolgálhatnak kényeztető fogásként. (x)
március

25.

hétfő
 

Próbáltad már a kacsamellet gombával? Csoda páros, nem érdemes kihagyni! Köretként tálalj polentát, amire mindenképpen kanalazz egy keveset a hús szószából.

március

26.

kedd
 
Kacsamellet nem csak egészben süthetünk.
Az olasz konyha nagy bombázója a kacsamell főszereplésével készült tésztaszósz, mellé a széles metélt, spagetti vagy bármilyen hosszú tészta főzhető.
március

27.

szerda
 

A kacsa nem csak ünnepi fogás lehet. Ez az omlós-ropogós kacsamell gombás-diós salátával bármelyik nap, akár vacsorára is elkészíthető, és a siker garantált! 

március

28.

csütörtök
 

Kacsamell előkészítése: az alaposan leitatott kacsamellek bőrös felét irdaljuk be átlósan, vigyázva, hogy ne vágjunk bele a húsba. Így könnyebben kisül a zsírja.

március

29.

péntek
 

A beirdalt kacsamellet egy szárazon felhevített serpenyőben süssük, először a bőrös oldalukkal lefelé. A kisülő zsírt öntsük le, oldalanként 5-5 percig süssük.
Fordításkor a húsba szúrni tilos, használjunk inkább húscsipeszt! Végül tegyük 160 fokos sütőbe 5-10 perce, így marad gyönyörű rózsaszínű a közepe.

március

30.

szombat
 
 

A rozé kacsamellet otthon is egyszerűen elkészíthetjük, nem muszáj emiatt étterembe mennünk. Ha valaki fél attól, hogy nyers marad, tovább is sütheti, ilyenkor viszont elveszítheti szaftosságát.

 
   
március

31.

vasárnap
 
 

Ha mexikói ízekre vágysz, de nem a hagyományos marha vagy csirkehúsos verzióra, próbáld ki a pirított kacsamelles tacot, nem fogsz csalódni benne!

 
 

 

Ha most Húsfarm kacsamellet vásárolsz, akkor nyerhetsz, a részletekért kattints ide!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!