Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Finom és lélekmelengető falatok a hónapfordulóra csillagjegyed alapján

A csillagjegyek zömének nem várt feladatokkal kell szembesülnie a hét első felében, éppen ezért finom, kiadós és forró ételeket ajánlunk Nektek január utolsó napjaira. 

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Energikusan indul a heted, munkahelyeden viszont sok stressz érhet a hét második felében. Hétvégére helyre áll a világ rendje, addig is éld túl a hetet


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Fárasztó heted lesz és már kedden alig várod, hogy hétvége legyen, csillagjegyed alapján erre a hétre egy tüzes, mexikói finomságot ajánlunk!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy ez a hét rólad szóljon! Ha már tele a fejed a munkával és a magánélettel is, vonulj kicsit vissza, olvass vagy nézz meg egy jó filmet, és kóstold meg mellé ezt az egzotikus tikka masalat.


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Ezen a héten olyan titkok tudója leszel, amelyeket jobb magadban tartanod. Ennek köszönhetően akár új barátságokra is szert tehetsz, így ez a hét igazán sok jóval szolgálhat Neked!
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Egész héten az utazáson jár az eszed, jó hír, hogy nem kell a hétvégén messzire utaznod, egy kis kiruccanás is nagy megnyugvással jár majd. 


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Csupa jó hírrel szolgál majd a hét eleje, nincs kizárva, hogy pénzjutalmat kapsz a munkádért. Ha a hidegben egy finom, házias és meleg ízre vágynál, ennél a pörköltnél jobbat keresve sem találsz majd!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Sok dolgod lesz a héten és ezért könnyen feledékennyé válhatsz, igyekezz ne túlstrapálni magad. Egy finom kolbászos lasagne nagyon jól fog esni, hidd el nekünk!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket.  A hét elején könynen azt érezheted, hogy semmi nem jön össze. Ne csüggedj, mindenkinek lehet egy-két rosszabb napja, vigasztald magad addig is egy finom currys rántott hússal!

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus.  A hét elején rengeteg munkád lesz, ami miatt kevesebb időt tusz együtt tölteni a pároddal, kárpótold magatokat ezzel a kiadós, mennyei karajjal. 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Megértjük, hogy eleged van a télből, ha nem a klasszikus ízekre vágysz dobd fel magad egy finom, meleg pho levessel!


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Te vagy az egyetlen, aki igazán kirobbanó formában van a héten, határozott elképzeléseid vannak, amiket gond nélkül meg is valósítasz. Magában vagy köretként, ez a finom krumplipüré csak megkoronázhat egy jól sikerült napot!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét.  Nehezen bírod a hideget és a szürkeséget, alig várod a hétvégét, ami csupa melegséget és megnyugvást fog majd nyújtani. Ez a töltött karaj talán kicsit feldob egy fáradtságos hét végén.

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!