Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: Ezt a tavaszváró fogást próbáld ki csillagjegyed alapján!

Ezen a héten az egyre közelgő tavaszt ünneplejük, a kellemes idő beköszöntével egy kicsit mindenki vidámabb és kiegyensúlyozottabb lesz. Nézzük, mit érdemes most kipróbálnod! 

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Igencsak hullámzó hétnek nézel elébe, míg az egyik napon élvezed a napsütést és jókat beszélgetsz az ismerőseiddel, addig a másnap aggodalommal tölt el valamilyen magánéleti probléma miatt. Igyekezz nyugodt maradni, hiszen minden rendbe jön, vigyázz az egészségedre, és egyél egy ízletes gombás-csirkés pitét!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A kellemes hetet szinte alig tudja elrontani valami, jól érzed magad a bőrödben és már nagyon várod a hétvégét, hiszen egy nagyon kalandos élménynek nézel elébe. Ez a különleges és bevállalós szendvics szuper lesz egy laza hétköznapi vacsorához!


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik.  Ha egy kicsit lassan indul be a hét sem kell elveszítened a lelkesedést, csütörtöktől nagyon beindul az élet. Szervezz kirándulást a családdal vagy barátokkal, a pihenős napokra pedig készíts valami nagyon finomat!


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat.  Kedden és szerdán igazán pörgős és energikus leszel, érdemes kihasználnod ezeket a napokat, ha a munkádban egy komolyabb ügyet kell megoldanod. A hétvége nagyon nyugalmasnak ígérkezik, így ez az isteni boros pecsenye tökéletes választás ebédre és vacsorára is! 
 

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van.  Alig várod, hogy végre vége legyen ennek a hónapnak, a jó időt pedig szeretnéd kihasználni valamilyen családi programra. Összedobnál valami finomat és egyszerűt? Íme egy igazán könnyed, de laktató fogás!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Alig van időd magadra ezen a héten? Ne aggódj, péntektől végre lesz alkalmad magaddal foglalkozni, a társaság pedig csak még inkább feldobja majd az utolsó téli napokat!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Ezek a napok a szorgalomról és az odaadásról fognak szólni, igyekszel a legtöbbet kihozni a munkádból és a magánéletedből is. A hosszú, munkás napok után eljön a pihenés ideje, egy tavaszi tojásos nokedli salátával tökéletes befejezése lesz egy fárasztó napnak. 

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Nehezen indul a hét, a hétvége ugyanis annyi új információval és akcióval szolgált, hogy nehéz rögtön a munkádra koncentrálni. Lassan de biztosan beindulnak az agytekervények, és végül egy szuper alkalmakkal teli hétnek nézel elébe! 

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus.  Fontos találkozók és elmélyült beszélgetések várnak rád a héten, ha viszont már belefáradnál a sok agyalásba, lazulj el ezzel az ízletes  

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Szerencsés heted lesz, jól alakulnak a dolgaid és még a kedved is kimagaslóan jó, hiszen ezekre a napsütéses, enyhe napokra vársz már hetek óta. 


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Sokat gondolkodsz az otthoni dolgokon, a következő napok azonban nagyszerű lehetőségeket nyújtanak ahhoz, hogy minden ellentétet és bonyodalmat tisztán és sikeresen rendezz el. Ha másra nem jut idő a következő napokban, próbáld ki ezt az isteni capreset!


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Előfordulhat, hogy sietősre veszed a tempót és egy kicsit türelmetlenebb leszel a környezetedben élőkkel. Ülj le egy kicsit és gondold végig, mire ez a nagy sietség, egy kis megfontoltsággal ugyanis minden fejvesztett kapkodás elkerülhető. 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!