Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Betelt a pohár az ausztrál modellnél - így kelt ki Tiah Eckhardt a modellszakma ellen

Bár egyre több változás látszik a modellszakmában, még ma is a nagyon vékony nők az ideális modellek. Ez ellen emelte fel hangját Tiah Eckhardt ausztrál modell.

Tiah Eckhardt ausztrál fehérneműmodellnek elege lett abból, hogy sokan még mindig csak a csontsovány modelleket rajongják körbe. Közösségi oldalán lázadt fel az álságos trendek ellen, és megmutatta, hogy változott meg teste két terhessége után. Bevállalós fotóinál azonban üzenete még fontosabb.

A 32 éves Tiah Eckhardt ma már két gyermek édesanyja. Az egykori fehérneműmodell közösségi oldalán mondta el véleményét mintegy 76 ezer követője előtt. Tiah nem kertelt, őszintén leírta, ő rettenetesen unja, hogy a modellszakma csak a sovány vagy tökéletes alkatú lányokban hisz, szerinte ideje lenne, hogy az alakról a karakterre helyeződjön a hangsúly. Tiah úgy gondolja, hogy egy izgalmas arc vagy  kisugárzás többet ér, mint egy bármikor megváltoztatható alak.

Az elmúlt években voltam csontsovány, atletikus, gömbölyded, és mindenféle, ami ezek közé esik. A vicc, hogy egyik sem jobb a másiknál!" – írta fotóihoz Tiah, ahol az első képen a terhessége előtt látható 50 kilósan, a másodikon a terhessége alatt 10 kiló plusszal, a harmadikon pedig második terhessége után 70 kilósan.

Tiah őszintén elmondta, hogy a legrosszabb rémálma volt korábban egy olyan test, amilyen most neki van, de ma már máshogy látja magát: igazán szexinek.
Tiah elfogadta magát, és erre biztat másokat is. Mint mondja: a test és a bőr nem tökéletes, striák alakulhatnak ki rajta, megnyúlhat, itt-ott súlyfelesleg és narancsbőr is jelentkezhet, de ezek a jegyek, amiket a testünkön hordunk, az életünk szereplőivé, a részeinkké válnak, ami teljesen normális.

Tiah gondolataival a követői is egyetértenek, nem csoda, hogy nagy népszerűségnek örvend a 32 éves, kétgyermekes anyuka, aki előszeretettel osztja meg fotóit aktív modell időszakából is.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via


 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!