Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

HETI ÉTELHOROSZKÓP: ez a ZÖLDFŰSZER igazán jót tesz a csillagjegyednek

Petrezselyem, koriander, rozmaring, kakukkfű, kapor...na de mi van még? És kinek melyik jutott? Nézzük!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A petrezselyem az ő választottja, és mindenképpen azt ajánljuk, hogy csakis frissen, a végén, hőkezelés nélkül szórja az ételekre!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló...és az oregánóimádó is! Szárítva igazán intenzív az íze, és minden olaszos étel velejárója:


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. És a magyaros ételek szeretete – például majorannával spékelve:


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. A zsálya az ő választottjuk – érdemes kipróbálni a friss leveleket pirítva !

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt vanImádja a kakukkfüvet! Plusz előnye, hogy felfúvódás ellen is hatékony, például a bablevesben:


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A bazsalikom viszont örök kedvencük, nyilván leginkább az olaszos fogások tetején, frissen.


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A rozmaring a szívük választottja, amit legfőképp paradicsomos illetve húsos ételek tetején szeretnek:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A hagymafélék közül az enyhe, szálas metélőhagyma, azaz a snidling a favoritjuk.

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Megküzdött a korianderzöld szeretetéért, de mára igazi rajongó lett!

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A tárkonyos levesekért tűzbe tennék a kezüket!

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A kapros tökfőzeléktől vagy mondjuk egy sztrapacskától a mennybe megy!

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Menta – jöhet minden formájában, akár a limonádéba szórva, frissen, akár egy borsókrémlevesben, de koktélokban is!

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!