17 géniuszi kertésztrükk egy tenyérnyi zöldért

A városban élők nagy többségének csak ritkán adatik meg egy kisebb zöld kert vagy veteményes, ahol kiélhetik kertészvágyaikat. Tippjeinkkel nekik segítünk most!

Nincs udvarod?

Nincs kert?

És még a lakásodban is alig férsz el?

Nem probléma!

Ha te is a belvárosban élsz, és zöldövezetet is csak a legközelebbi parkban látsz, akkor ez a 17 géniuszi tipp a te mentőöved lesz. Mostantól nem kell beletörődnöd a növények és a házi kert nélkülözésébe, mutatjuk a megoldásokat! Előtte azonban takarítsd le a teraszt és az erkélyt, pakold le a kacatokat az ablakpárkányról: csinál helyet az új zöldövezetednek!

Kattints a fotóra és nézd meg azt a 17 géniuszi kertésztrükköt, ami zöldbe borítja a lakásod!

Olvastad már?

23 olcsó, de ravasz kertésztrükk

(via BuzzFeed)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

5 meglepő ételfóbia, amit nehéz elhinni

A fóbiák hallatán mindenkinek eszébe jut néhány gyöngyszem, akár ismerősi körből. Na de mi a helyzet az ételfóbiákkal? Lehetséges lenne, hogy valaki épp a cukortól vagy a gyümölcsöktől tartson? A válasz rövid: igen. Most ismerjétek meg a legbizarrabb ételfóbiákat!

Balogh Lilla

További cikkek