17 géniuszi kertésztrükk egy tenyérnyi zöldért

A városban élők nagy többségének csak ritkán adatik meg egy kisebb zöld kert vagy veteményes, ahol kiélhetik kertészvágyaikat. Tippjeinkkel nekik segítünk most!

Nincs udvarod?

Nincs kert?

És még a lakásodban is alig férsz el?

Nem probléma!

Ha te is a belvárosban élsz, és zöldövezetet is csak a legközelebbi parkban látsz, akkor ez a 17 géniuszi tipp a te mentőöved lesz. Mostantól nem kell beletörődnöd a növények és a házi kert nélkülözésébe, mutatjuk a megoldásokat! Előtte azonban takarítsd le a teraszt és az erkélyt, pakold le a kacatokat az ablakpárkányról: csinál helyet az új zöldövezetednek!

Kattints a fotóra és nézd meg azt a 17 géniuszi kertésztrükköt, ami zöldbe borítja a lakásod!

Olvastad már?

23 olcsó, de ravasz kertésztrükk

(via BuzzFeed)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.