Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ez a nyári töltött zöldség illik hozzád legjobban!

Horoszkóprajongó töltöttzöldség-fanatikusok, figyelem! Válasszatok csillagjegyetek alapján egy szuper receptet, vagy lessetek a többiektől, nem bánjátok meg!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Az alapvető töltött zöldség jár neked, töltött padlizsán, mi más:


Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Egy töltött krumpli tojással-baconnel jöhet? Nekünk télen-nyáron igen a válaszunk:


 

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Csodás sajtos kápiapaprikákat mutatunk, öröm nézni!
 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, odaadás és meleg szív jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat – töltött tök sok kaporral, a nyár egyik legjobb dolga:

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Töltsd meg a nyári paradicsomod, nem bánod meg!

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A cukkini a te asztalod, ezúttal tonhallal töltve, hmmm:


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A töltött karalábé nem maradhat ki a nyári repertoárból:

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. A töltött hagyma igen olcsó fogás, de annál jobban néz ki:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, és nagyon családcentrikus. Ricotta + padlizsán + paradicsom, ez elég jó kis trió!


 

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ezt a különlegességet muszáj kipróbálnod!

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A kis gombafejeket is megtöltheted, hát nem aranyosak? 


 

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Gyönyörű recept, mutatós, és nagyon színes!


 

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!