Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Heti ételhoroszkóp: ez a KARÁCSONYI SÜTEMÉNY a te csillagjegyed kedvence!

Ha nem tudsz dönteni, a rengeteg gyönyörűséges karácsonyi süteményből melyiket süsd meg, akkor böngészd végig ételhoroszkópunkat!

HALAK csillagjegy: február 20 – március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A zserbó kötelező elem, nehogy kihagyd!


 

Vízöntő csillagjegy: január 21 – február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Ez a csinos kockára vágott mézes krémes sem fog sokáig megmaradni:

Bak csillagjegy: december 22 – január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzőik. Püspökkenyér, milliók kedvence, ami egy meleg kakaó (vagy mondjuk egy pohárka tojáslikőr) mellett a legfinomabb:


 

Nyilas csillagjegy: november 23 – december 21.

Intelligensek, széles látókör, nagy szívük jellemzi őket, és kifejezetten szeretik a hasukat. Sokaknál a tiramisu is asztalra kerül – gyors, és előző nap megcsinálhatod, sőt, érdemes is előbb elkészíteni!

Skorpió csillagjegy: október 24 – november 22.

Imád élni, humános, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Hókifli gesztenyével vagy lekvárral? Aww, hát ez csoda!


 

Mérleg csillagjegy: szeptember 24 – október 23.

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. A klasszikus kókusztekercs sütés nélkül...tortaként!


 

Szűz csillagjegy: augusztus 24 – szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Mézeskalácsos hangulat tortaformátumban...gyönyörű!

Oroszlán csillagjegy: július 23 – augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. FLÓDNI! Kiadós, soktöltelékes, igazi téli, karácsonyi finomság:

Rák csillagjegy: június 22 – július 22.

A legnőiesebb jegy, de egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Gránátalmamagokkal megszórt pavlova, magáért beszél:

Ikrek csillagjegy: május 22 – június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak – néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. A guba most tortaként a legmenőbb! 


 

Bika csillagjegy: április 21 – május 21.

Energikus, erős, empatikus – nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. A bikáknál a mézeskalács a kedvenc.

Kos csillagjegy: március 21 – április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. A dió és a mák azért mégiscsak a bejgliben van a legjobb helyen:

És ezeket láttad?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!