11 ízes csirkesült, ami a gombával szűrte össze a levet

A gomba és a csirke híres jóbarátok, ezért minden alkalmat érdemes megragadni az összeeresztésükre. A lenti ételek mind nagyon ízesek, nagyon szaftosak, telis-tele gombával és hússal.

  1. 1.

    Töltött csirkemell dióbundában, gombás-tojásos rizzsel

  2. 2.

    Fokhagymás joghurtban pácolt csirkemell

  3. 3.

    Palóctáji töltött csirkemell

  4. 4.

    Szaftos gombás csirke

  5. 5.

    Gombás csirkeragu medvehagymával

  6. 6.

    15 perces gombás csirkemell

  7. 7.

    Csirkemell pirított gombával és zöldspárgával

  8. 8.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  9. 9.

    Csirkemell gombás töltelékkel

  10. 10.

    Bakonyi csirkemell

  11. 11.

    Csirkecomb gombás töltelékkel és vele sült körettel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek