töltött csirkecomb

Ilyen – és így készül – a tökéletes, pufira töltött...

Az egyik igazi családi klasszikus, amiről sokaknak a nagymamánál elköltött ebédek jutnak eszébe. Körülményesnek tűnik, pedig valójában egy-két szabályt betartva egy könnyen elkészíthető, mutatós, rendkívül finom és akár ünnepekkor is kínálható finomságról van szó. – Így készül a legfinomabb töltött csirkecomb.

Szekeres Dóra

Címlapról ajánljuk

A rostban gazdag ital, mely 50 felett aranyat ér

50 év felett az emésztőrendszer érzékenyebbé válhat, és a túlzott rostbevitel puffadást, görcsöket vagy akár felszívódási problémákat is okozhat. Szerencsére van egy finom ital, mellyel elkerülhetjük ezt a problémát, miközben megfelelő mennyiségű rostot viszünk be.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...