6 egyszerű, de nagyszerű íz, amivel feldobhatod a főtt rizst

Annyi étel mellett használjuk köretként a főtt rizst, hogy egyrészt csoda, eddig még hogy nem untunk bele, másrészt pazarlás, hogy nem alakítjuk mindig kedvünkre, ha más-más fogás mellé kanalazzuk. Például az alábbi ízesítőkkel.

Attól, mert a főtt rizs a lehető legegyszerűbb és leggyakrabban használt köretünk, igazán nem illendő dolog, hogy ennyire elhanyagoljuk szegényt. Főleg annak fényében, hogy szinte semennyi erőfeszítést nem kíván meg tőlünk, hogy fantasztikus ízeket, aromákat csempésszünk a gabonába. Mindegy, mivel esszük épp aktuálisan a főtt rizst, mindig találhatunk egy kiváló fűszert vagy egyéb alapanyagot, ami képes sikerre vinni a köretünket.

Nézd meg galériánkban, milyen alapanyagokkal érdemes ízesíteni a főtt rizst!

Próbáld ki valamelyiket az alábbi fogások mellett:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További izgalmas (néha hajmeresztő) konyhai tippek várnak itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...