6 fűszer, ami kihozza a zöldségek legjobb oldalát

Persze egy igazán jó alapanyag el tudja vinni a hátán az étel sikerét, ebben azonban szinte mindig segítségére siet a fűszerezés. A zöldségek esetében talán kétszeresen is.

Személyes véleményem, hogy sokan azért ódzkodnak a húsmentes, zöldséges étkektől, mert úgy kóstolták őket, hogy azok fűszerezése el volt baltázva. Persze nemcsak ez állhat a „nemszeretem” mögött, mindenesetre sokkal gyakrabban fordul elő, hogy a húsokkal szemben a zöldségek fűszerezése, annak igénye a háttérbe szorul. Hogy hanyagságból, a kudarc miatti aggodalomtól vagy esetleg az edukáció hiányából kifolyólag, azt nem tudom – de mivel az utolsó aspektuson legalább tudok változtatni, megpróbálok pár tanácsot adni az alábbi cikk soraiban.

Nézd meg a galériában, mely fűszerek hozzák ki a legjobban egyes zöldségek ízét!

Még több fűszeres zöldségétel vár itt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További tippek az igazán ízes főzéshez:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.