5 húsvéti vendégváró falat, ami forrólevegős sütőben készül

Nyakunkon az omlós, szaftos sonkával és fonott kaláccsal csábító húsvét, ezért itt az idő, hogy kitaláld, milyen ínycsiklandozó falatokkal várod majd a locsolókat, vendégeket! De ne aggódj, nem egyedül kell kitalálnod, hogy mi kerül majd a húsvéti asztalra, mert mi segítünk neked!

Tudjuk, hogy a csodálatos húsvéti sonka az ünnepi asztal dísze, de még mielőtt elfoglalná becses helyét, a vendégváró falatoké a főszerep. Általában pogácsa, töltött tojás, hidegtál és sonkatekercs felel azért, hogy a locsolók és vendégek teli hassal távozzanak. De mi most olyan forrólevegős sütőben elkészíthető, izgalmas vendégváró falatokat mutatunk neked, amelyek után a családod és barátaid is megnyalják, mind a tíz ujjukat!

Nézd meg a galériában, milyen húsvéti vendégváró falatokat készíthetsz az airfryerben

Még több érdekességről olvashatsz itt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több érdekes cikk, ami érdekelhet:

Címlapról ajánljuk

3 meggymagozási módszer, ha macera nélkül úsznád meg a folyamatot

Eljött a nyárnak az az időszaka, amikor kilószám kell megtisztítanunk a meggy és a cseresznye bordó szemeit. A magozás ugyan nem egy bonyolult folyamat, de mivel gyakran akár órákig is eltarthat, jobb, ha néhány trükkel és aprósággal megkönnyítjük a saját dolgunkat. A meggymagozásra több lehetséges módszer is adott: nézzük, kézzel, késsel vagy evőpálcikával járunk a legjobban!

Lakos Benedek

További cikkek