Valamiért minden süteménysütésnek velejárója az inger, ami folyamatosan arra késztet minket, hogy csakazértis nyissuk ki a sütőajtót, nézzük meg, mi folyik odabent. Pedig sok esetben nem jó ötlet ez, no persze nem az illendőség miatt, hanem azért, mert az ajtó kitárásával együtt jár egy hőmérsékletesés is, ami bizonyos süteménytészták számára akár végzetes kimenetelű is lehet. Álljuk meg hát a folyamatos sütőajtó-nyitogatást, kifejezetten az alábbi receptek készítése során.
Kattints galériánkra, ha megnéznéd, mely sütemények nem bírják az ajtónyitogatást!
Ha esetleg megjött a kedved a sütéshez:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
Még több hasznos konyhai tipp vár itt: