6 sós/édes rágcsálnivaló, amit elkészíthetsz forrólevegős sütőben

Jó hírünk van a forrólevegős sütők szerelmeseinek, ugyanis nemcsak ínycsiklandozó főételek készülhetnek ebben a praktikus konyhai gépben, hanem édes és sós rágcsálnivalók is.

Nemrég írtunk arról, milyen meglepő fogásokat lehet készíteni az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő forrólevegős sütőben, és már arról is beszámoltunk, hogy milyen zöldséges finomságok készülhetnek benne. Ezúttal pedig arra szeretnénk kitérni, milyen fenséges sós és édes rágcsálnivalókat tudsz a forrólevegős sütő segítségével, rövid idő alatt összedobni. Mutatjuk is őket!

Nézd meg a galériában, milyen édes és sós snackek készülhetnek forrólevegős sütőben!

Még több finomságról olvashatsz itt:

7 meglepő fogás, ami forrólevegős sütőben is elkészíthető

Bár a forrólevegős sütők évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon, de még így is akadnak olyanok, akik kategorikusan elutasítják az említett konyhai eszköz használatát. Ha viszont belegondolunk abba, hogy olaj nélkül, tehát egészségesebben, illetve gyorsabban lehet benne bizonyos ételeket elkészíteni, akkor arra a következtetésre jutunk, hogy mégis érdemes egy esélyt adni neki. Napi Tippünkben segítünk, mely fogásokat érdemes benne elkészíteni.

Nosalty

Még több hasznos cikk, ami segít majd az otthonfőzésben:

Címlapról ajánljuk

További cikkek