5 zöldség, amiből isteni fogás készíthető forrólevegős sütőben

Ha te is rá vagy kattanva a forrólevegős sütőre, de nemcsak sajtgolyókat szeretnél benne készíteni, hanem valami egészségesebbre vágynál, akkor ez a cikk neked készült! Az alábbiakban bűntudatmentes zöldséges finomságokat mutatunk neked.

Nemrég írtunk arról, hogy milyen meglepő fogásokat lehet készíteni forrólevegős sütőben, ezért most arra gondoltunk, hogy az egészséges, ínycsiklandozó zöldséges fogásokra is bővebben kitérünk. Az emberek többsége ugyanis csak húsos fogásokat szokott a forrólevegős sütőben készíteni, pedig nagyon ízletes zöldségsnackek is készülhetnek benne. Mutatjuk a mi abszolút kedvenceinket:

Nézd meg a galériában, milyen zöldséges fogások készülhetnek forrólevegős sütőben

Még több finomságról olvashatsz itt:

7 meglepő fogás, ami forrólevegős sütőben is elkészíthető

Bár a forrólevegős sütők évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek itthon, de még így is akadnak olyanok, akik kategorikusan elutasítják az említett konyhai eszköz használatát. Ha viszont belegondolunk abba, hogy olaj nélkül, tehát egészségesebben, illetve gyorsabban lehet benne bizonyos ételeket elkészíteni, akkor arra a következtetésre jutunk, hogy mégis érdemes egy esélyt adni neki. Napi Tippünkben segítünk, mely fogásokat érdemes benne elkészíteni.

Nosalty

Még több hasznos cikk, ami segít majd az otthonfőzésben:

Címlapról ajánljuk

További cikkek