forrólevegős sütő

5 gyümölcsös finomság, ami forrólevegős sütőben is elkészíthető

A gyümölcsök airfryerben való sütése remek módja annak, hogy különféle ízletes és édes harapnivalókat készítsünk otthon, egyszerűen és gyorsan. Az airfryerben keringő forró levegő ugyanis segít karamellizálni a gyümölcsökben lévő cukrokat, így kívülről enyhén ropogós textúrát kapnak, miközben belül puhák és lédúsak maradnak. Mutatjuk a mi kedvenceinket!

Nosalty

5 kicsattanóan ízes húsos fogás, ami forrólevegős sütőben készül

Több olyan kedvenc húsos fogásunk is akad, amelyet nemcsak a sütőben vagy a serpenyőben lehet elkészíteni, hanem bizony forrólevegős sütőben is. Sőt, ha airfryerben készülnek ezek az ételek (például egy pénztárcabarát, Wellington-módra készített húsétel vagy rántott csirke), akkor kevesebb olaj használatával egészségesebb fogások születnek majd. Arról nem is beszélve, hogy forrólevegős sütőben sok esetben hamarabb megsülnek a húsok, ami jól jöhet a rohanó életmódot folytatóknak.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.