Farsangi fánkok

Áll a bál! Imádjuk a fánkokat, legyen kerek, klasszik szalagos, churros vagy lukas amerikai....bár most kicsit a hagyományosabb vonalat erősítjük a farsangi szezonra, lesz egy-két csavar is!

Farsangi fánkok kápráztatnak el titeket, még itt a szezon, bátran lehet szalagozni! A csöröge mellett se mehetünk el szó nélkül, a lényeg, hogy porcukor, lekvár, vaníliakrém, minden jöhet, nincs megkötés, nincs egyetlen recept, csak sok finomság és vígalom ezekkel a farsangi fánkokkal:

 1. 1.

  Vaníliakrémmel töltött fánk

 2. 2.

  Nutellás fánkok

 3. 3.

  Túrófánk egyszerűen

 4. 4.

  Hagyományos csörögefánk

 5. 5.

  Hagyományos édes fánk

 6. 6.

  Hagyományos farsangi fánk

 7. 7.

  Nagymamám fánkja

 8. 8.

  Farsangi virágfánk teljes kiőrlésű liszttel

 9. 9.

  Créme brulée fánk

 10. 10.

  Farsangi fánk (tej-és gluténmentes)

Még több farsangi fánk itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek