10 fantasztikus fánk, ami méltó módon indítja be a farsangot

Ha a karácsonyfa már kikerült a nappaliból, és ezt a tátongó ürességet betöltenéd valamivel, süss egy nagy adag fánkot, hisz' kezdődik a farsangi időszak. Álljon a bál!

Fánkot ugyan egész évben süthet az ember, de mégis erre a legtalálóbb és legcsodásabb időszak a január-február, a farsang! Vízkereszttől a böjt kezdetéig, több mint egy teljes hónapon át ünnepelhetjük a vidámságot és kívánhatjuk a tél minél hamarabbi távozását: például az alábbi fánkok egyikével. Érdemes nagy adaggal sütni, úgyis elfogy majd az összes!

Még több fánk vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek