10 fantasztikus fánk, ami méltó módon indítja be a farsangot

Ha a karácsonyfa már kikerült a nappaliból, és ezt a tátongó ürességet betöltenéd valamivel, süss egy nagy adag fánkot, hisz' kezdődik a farsangi időszak. Álljon a bál!

Fánkot ugyan egész évben süthet az ember, de mégis erre a legtalálóbb és legcsodásabb időszak a január-február, a farsang! Vízkereszttől a böjt kezdetéig, több mint egy teljes hónapon át ünnepelhetjük a vidámságot és kívánhatjuk a tél minél hamarabbi távozását: például az alábbi fánkok egyikével. Érdemes nagy adaggal sütni, úgyis elfogy majd az összes!

Még több fánk vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...