10 fantasztikus fánk, ami méltó módon indítja be a farsangot

Ha a karácsonyfa már kikerült a nappaliból, és ezt a tátongó ürességet betöltenéd valamivel, süss egy nagy adag fánkot, hisz' kezdődik a farsangi időszak. Álljon a bál!

Fánkot ugyan egész évben süthet az ember, de mégis erre a legtalálóbb és legcsodásabb időszak a január-február, a farsang! Vízkereszttől a böjt kezdetéig, több mint egy teljes hónapon át ünnepelhetjük a vidámságot és kívánhatjuk a tél minél hamarabbi távozását: például az alábbi fánkok egyikével. Érdemes nagy adaggal sütni, úgyis elfogy majd az összes!

 1. 1.

  Hagyományos farsangi fánk

 2. 2.

  Hagyományos csörögefánk

 3. 3.

  Túrófánk egyszerűen

 4. 4.

  Vegán amcsi rendőrfánk

 5. 5.

  Klasszikus churros csokoládészósszal

 6. 6.

  Ketogén fánk

 7. 7.

  Narancsos apácafingocska

 8. 8.

  Farsangi szalagos fánk

 9. 9.

  Sütőben sült fahéjas fánk

 10. 10.

  Créme brulée fánk

Még több fánk vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

További cikkek