Ezeket szerettétek februárban

Megmutatjuk nektek, melyek voltak februárban a legnépszerűbb cikkek és receptek!

Ebben a hónapban is megosztjuk veletek, hogy mikre kattintottatok a legtöbben: jönnek a legnépszerűbb receptkategóriák, édességek, levesek, egytálételek és cikkek!

A három legkedveltebb főkategória a NoSaltyn februárban a levesek, a főzelékek és a torták voltak, ezekben kerestétek a legtöbb receptet, de futottak még a lángosok és az egytálételek is!

Hogy mely recepteket szerettétek a legjobban? A tarjás-kolbászos tekercsek mindent vittek, de befigyelt két süti, illetve a gyors tepsis burgonya debrecenivel leírása is.

Ezeket olvastad már?

A farsangi szezonban a fánkok persze élmezőnyben végeztek - íme a három kedvencetek!

Érdekes megfigyelni, hogy milyen receptjellemzőket kattintottatok: a 15-30 perces, az olcsó receptek és a pozíciójában szintén megingathatatlan sütés nélküli jellemző vitték a prímet.

És a legolvasottabb cikkek:

Nora Palmer evőeszköz-etikettjét szerettétek a legtöbben, a mosogató tisztán tartása az ezüstérmes, de a fél óra alatt összedobható receptek toplistája is ott van az élmezőnyben.

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek