Ezeket szerettétek februárban

Megmutatjuk nektek, melyek voltak februárban a legnépszerűbb cikkek és receptek!

Ebben a hónapban is megosztjuk veletek, hogy mikre kattintottatok a legtöbben: jönnek a legnépszerűbb receptkategóriák, édességek, levesek, egytálételek és cikkek!

A három legkedveltebb főkategória a NoSaltyn februárban a levesek, a főzelékek és a torták voltak, ezekben kerestétek a legtöbb receptet, de futottak még a lángosok és az egytálételek is!

Hogy mely recepteket szerettétek a legjobban? A tarjás-kolbászos tekercsek mindent vittek, de befigyelt két süti, illetve a gyors tepsis burgonya debrecenivel leírása is.

Ezeket olvastad már?

A farsangi szezonban a fánkok persze élmezőnyben végeztek - íme a három kedvencetek!

Érdekes megfigyelni, hogy milyen receptjellemzőket kattintottatok: a 15-30 perces, az olcsó receptek és a pozíciójában szintén megingathatatlan sütés nélküli jellemző vitték a prímet.

És a legolvasottabb cikkek:

Nora Palmer evőeszköz-etikettjét szerettétek a legtöbben, a mosogató tisztán tartása az ezüstérmes, de a fél óra alatt összedobható receptek toplistája is ott van az élmezőnyben.

Ezeket olvastad már?

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.