7 étel, amit fél óra alatt összedobhatsz

Amikor a rád törő farkaséhség miatt már csak a házhoz szállításra tudsz gondolni, na akkor vesd be ezeket a recepteket! 

Ezúttal kedvenc félórás receptjeinkből válogattunk nektek. Nem is szeretnénk túlmagyarázni, este, ha hazaérünk, már nekünk sincs mindig kedvünk hosszasan babrálni a konyhában, így a fél óra alatt összedobható ételek ilyenkor mentőövet jelentenek. Legyen persze azért finom és izgalmas is, amit, ha vendégeket várnánk is büszkén feltálalnánk! Ki gondolná, tésztás receptünk sok ilyen van, de töretlenül kutatunk új ötletek után is. Vesd be hétköznapokon (is) a most következő listát!

  1. 1.

    Zöldségragu citromos quinoával kókusztejjel

  2. 2.

    Kolbászos - füstöltsajtos tészta

  3. 3.

    Spaghetti alla Carbonara tejszín nélkül

  4. 4.

    Croque monsieur

  5. 5.

    Pulykaburger

  6. 6.

    Napraforgómagos sült burgonya

  7. 7.

    Pappa al pomodoro (Toszkán paradicsomleves)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!