Az év 18+1 kedvenc húsétele

Csirke, sertés vagy marha? Most megmutatjuk, 2015-ben melyik húsételeket szerettétek legjobban!

Megnéztük, 2015-ben melyik húsételeket néztétek meg legtöbben - íme a lista! Úgy tűnik, még mindig a csirke a kedvenc a húsok közül, különösen, ha sajt és tejföl is van hozzá...

  1. 1.

    Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

  2. 2.

    Rántott hús liszt tojás zsemlemorzsa nélkül

  3. 3.

    Amerikai szaftos tarja

  4. 4.

    Illatos omlós csirkemell

  5. 5.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  6. 6.

    Csirkemell fokhagymás-tejfölös panírban

  7. 7.

    Tepsis sajtos-tejfölös csirkemell

  8. 8.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  9. 9.

    Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok

  10. 10.

    Csirkemell őzgerincformában sütve 2.

  11. 11.

    Borsós csirke brassói

  12. 12.

    Fasírtgolyók

  13. 13.

    Töltött paprika

  14. 14.

    Kínai szezámmagos csirke

  15. 15.

    Anyukám vadasa zsemlegombóccal

  16. 16.

    Sült rakott csirkemell

  17. 17.

    Tepsis csirkecomb zöldségekkel

  18. 18.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  19. 19.

    Bakonyi csirkemell

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!