Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ennek a világhírű séfnek hamarosan elárverezik a személyes tárgyait

Anthony Bourdain sztárszakács hagyatékának jelentős részét bocsájtják aukcióra októberben. A befolyó összeg jelentős részét ösztöndíjba fektetik.

A szeretett és híres séf Anthony Bourdain halála után közel másfél évvel, most személyes tárgyai jelentős része kalapács alá kerül egy aukció keretein belül.

Az ismert televíziós személyiség világszerte rengeteg rajongót és követőt szerzett magának élete során, számtalan emberrel szerettette meg a gasztronómiát. Októberben az Antiques Roadshow szervezésében egy online aukció során lehet licitálni a számára kedves ingóságokra, az árverést Lark Mason vezeti majd. 

A 215 tételből álló listán többek között képzőművészeti alkotások, grafikák és az első regényének kézirata, valamint könyvek szerepelnek. Új tulajdonosa lehet továbbá egy Bob Kramer séfkésnek, de Bourdain íróasztalát is meg lehet szerezni.

A bevételt Bourdain családja és az Amerikai Kulináris Intézet között osztják meg, utóbbi utazási ösztöndíjat hoz létre Bourdain nevében, aki maga is az intézményben tanult.

 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!