6 egyszerű étel, amit tényleg nem érdemes „felpimpelni”

A gasztronómia modern irányzatai gyakran szeretnek újító módon hozzányúlni egyes klasszikus ételekhez, még a legegyszerűbbekhez is. Nézzük, hol zsákutca ez!

A legtöbb egyszerű étel általában azért olyan szimpatikus, mert nincs túlbonyolítva, szerénységében rejlik lenyűgöző ereje. Nem is érdemes ezekbe túlságosan belebabrálni – persze mondja ezt meg valaki a mindent ledaráló és újrafeltaláló gasztronómiai úthengertrendeknek… Legyünk mi ezek az emberek, parancsoljunk határozott megálljt az egyszerű ételek túlbonyolításának! Kezdjük az alábbiakkal.

Nézd meg galériánkban, mely ételeket nem érdemes túlbonyolítani!

Ezeket készítsd el, de csak babrálás nélkül!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További tanácsok a főzéshez, amiket érdemes megfogadni:

Címlapról ajánljuk

További cikkek