Csillagjegy-menü Vízöntőknek

Ha Vízöntő vagy, egyszerre vagy életművész és konyhaművész. Mint Picassónak, neked is különböző korszakaid vannak, és mint a festőzsenit, téged sem tud mindenki „értelmezni”.

Kimondottan különc

Ha január 21-e és február 20-a között születtél, csak különleges fogásokkal lehet téged megfogni. A nyelvedet és az ízlelőbimbódait csak a különc, olykor bizarr ízpárosok tudják felizgatni. Édes-savanyúra sósat, ha pedig valami csípős, akkor legyen egy kis édes vagy savanyú „árnyalata" is. És éppen így főzöl, egyik kezeddel sózol, a másikkal mézet csepegtetsz, a harmadikkal csilit szórsz, és még vízöntő is vagy...

Csillagjegyek és kedvenc reggelijeik >>

Egzotikus specialitások

Szereted a távoli vidékek ízeit habzsolni! De nemcsak az egzotikumuk miatt, inkább a szokatlan ízekben lubickolsz, az ismeretlen fűszerek és hozzávalók aromabombáit próbálod megjegyezni. És akár egy hétköznapi, hagyományos, gyakran elkészített klasszikusodban kipróbálni. A sütés-főzésben ugyanis kevésbé vagy extravagáns, csak apró változtatásokat iktatsz be, inkább biztosra mész, különösen, ha a családtagjaid visszafogottabb ízlésűek, nekik sosem szeretnél csalódást okozni.

Nincs lehetetlen, sem ehetetlen

Pontosan tudod magadról, hogy bármire képes vagy az életben és az ételben egyaránt. Úgy is mondhatnánk, hogy nem ismersz lehetetlent, így nem készítesz ehetetlent! Nemcsak született szakács vagy, hanem a tálalásban, a díszítésben és a dekorálásban is a formabontó stílusosságra törekszel, és ez mindig sikerül is!

Csillagjegy-menü Bakoknak >>

Csillagjegy-menü Halaknak >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ételek, melyek nagyon sokat tesznek a bélrendszerünkért

Az elmúlt években az emberek egyre tudatossabbá váltak a bélrendszerük mikrobiómájával kapcsolatban, így egyre fontosabbá vált annak egészségének megőrzése is. Most kiderült, hogy ebben nagyon sokat segíthet bizonyos élelmiszerek gyakoribb fogyasztása.