Ma kiderül, melyik ALMÁS PITE a csillagjegyed párja

Melyik őszi almás pite a te horoszkópod párja? Egy púposra pakolt angolos vagy egy rácsos a befutó? Esetleg a nagyi receptje? Vagy egy gluténmentes rizslisztes? Karamellás? Fordított? Morzsás? Lesd meg!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Fahéjas csiga versus almás pite, avagy amikor két tökéletesség találkozik...

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Az amerikai kedvenc sós karamella és egy almás pite házassága:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Kifordítva minden izgalmasabb!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Tökéletes szépségű rácsos a nyilasoknak:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Könnyű elkészíteni, morzsás, mégis mutatós pite:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Dánfilmrajongó mérlegek, de nem csak ők imádják majd ezt a verziót:

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. A karamella összetalálkozott az almával, és beleköltözött ebbe a rózsa formájú csodába:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Amikor egy gluténérzékeny bűnözni akar, ezt választja!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Most akkor pite vagy torta?! Nem mindegy? Hibátlan recept.

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ha szereted, mikor kibuggyan a töltelék, jó helyen jársz!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Bécsi verzió forró töltelékkel és mandulaforgáccsal a tetején...

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Angolos kedvenc ez a ducira pakolt púpos pite:

Címlapról ajánljuk