Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

A bárányhúsos receptek egy időben ugyanolyan elengedhetetlen részét képezték a húsvéti menünek, mint a sonka, kalács és tojás – az utóbbi időben azonban mintha megkopott volna e különleges fogások hírneve. Pedig nincs is jobb egy szaftos, tunkolnivaló pörköltnél, zöldfűszeres báránysültnél vagy ropogós bordánál: fűtsük fel újra a húsvéti hagyományt az alábbi bárányhúsos receptekkel.

Még több húsvéti főétel itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek