9 ünnepi halfogás, ami sokkal finomabb, mint a rántott változat

Itt az ideje túllépni a rántott halon, és kipróbálni pár izgalmas halfogást, ami a karácsonyi asztalon is nagyon jól mutat. És még egészséges és könnyed is!

  1. 1.

    Tormás-mustáros lazac

  2. 2.

    Vajban sült fokhagymás-lime-os lazac salátával

  3. 3.

    Füstölt édespaprikás lazacfilé spenótágyon

  4. 4.

    Roston sült harcsa grillezett sajttal és salátával

  5. 5.

    Vajban sült, petrezselymes afrikai harcsaszeletek

  6. 6.

    Szezámmagos afrikai harcsa

  7. 7.

    Harcsafilé baconbe tekerve gombás-pórés rizzsel

  8. 8.

    Grillezett afrikai harcsafilé gombával és fokhagymás édesburgonyával

  9. 9.

    Zöldséges rizottó grillezett fokhagymás harcsával

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!