9 pihe-puha, aranybarnára sült pogácsa

Ráérős, borús napokon egy adag finom pogácsa sütésével is elüthetjük az időt, nem mindegy azonban, milyen pogit sütünk. Szuper recepttippeket hoztunk nektek! 

  1. 1.

    Sajtos-tejfölös-sonkás pogácsa

  2. 2.

    Villámgyors kapros-kéksajtos pogácsa

  3. 3.

    Mascarponés-sajtos pogácsa Katharosz konyhájából

  4. 4.

    Falusi túrós pogácsa

  5. 5.

    Kolbászos mini pogácsa

  6. 6.

    Lenmagos pogácsa a legegyszerűbben

  7. 7.

    Leveles pogácsa

  8. 8.

    Sajtos-túrós pogácsa Andi konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek