9 nagyon puha és szaftos RAKOTT CSIRKE

Rakd meg a csirkédet minden jóval, told a sütőbe, és ennyi, lehet is enni! Köret és főétel egyben!

  1. 1.

    Rakott édesburgonya csirkemellel

  2. 2.

    Sajtos-csirkés rakott karfiol

  3. 3.

    Csirketorta ahogy Illatok a konyhámból készíti

  4. 4.

    Füstölt sajtos csirkemell krumplipürén

  5. 5.

    Krémes csirkemell burgonyaágyban

  6. 6.

    Gombás-paradicsomos rakottas

  7. 7.

    Flamand rakott hús

  8. 8.

    Sajtos-gombás rakott csirkemell

  9. 9.

    Padlizsános rakott csirkemell bazsalikommal

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?