9 ízgazdag és ropogós tócsni a klasszikustól a zöldségesig

Cukkinis, baconös-sajtos, sütőtökös és kolbászos tócsnit, vagy ahogy másol ismerik, lapcsánkát, cicegét gyűjtöttünk össze nektek, ha vágytok egy igazi klasszikusra, új köntösben.

  1. 1.

    Cukkinis tócsni

  2. 2.

    Rusztikus tócsni

  3. 3.

    Tócsni Évi néni konyhájából

  4. 4.

    Tepsis tócsni spenóttal, baconnel és tojással

  5. 5.

    Sütőben sütött gombás-sajtos tócsni

  6. 6.

    Zöldségtócsni fokhagymás joghurttal

  7. 7.

    Baconös-sajtos röszti

  8. 8.

    Kolbászos cicege kapros tejföllel

  9. 9.

    Sütőtökös krumplitócsni

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!