Bárhogyan is hívjuk ezt a mennyei krumplis fogást, a lapcsánka kiűzhetetlen kedvenc a nyári fogások közül. Jöjjenek a latkeszek, tócsnik, minden mennyiségben!
Tócsni, tócsi, lapcsánka: mindegy, milyen néven ismerjük a krumplis lepényt, az elkészítésében talán egyetértünk. Vagy mégsem? Szerintem például csak krumpli kell bele.
Rohanós hétköznapokon, amikor idő sincs, nemhogy főznivaló alapanyag a kamrában, olyan receptekre van szükségünk, amik szinte a semmiből képesek összehozni egy egész étkezést. A tepsis tócsni is ebbe a kategóriába tartozik, lássuk, hogyan készül.
Cukkinis, baconös-sajtos, sütőtökös és kolbászos tócsnit, vagy ahogy másol ismerik, lapcsánkát, cicegét gyűjtöttünk össze nektek, ha vágytok egy igazi klasszikusra, új köntösben.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a sonka nem hiányozhat a húsvéti lakomából, de vajon a vásárlásakor bele szoktál-e gondolni abba, hogy mennyire egészséges?
Fetás párnácskát, gerslirizottót, sárgatúrót, palóclevest, juhtúrókrémet is mutatunk, melyekbe mind-mind került valamiféle friss zöldfűszer, ettől pedig kirobbanóan zsengék és tavasziasak, sőt, húsvétra is beillenek.