9 CSIRKEPÖRKÖLT, amit egy nagy kanál tejföl koronáz meg

Ha pörkölt és hétköznap, akkor maradunk a csirkénél, az gyorsabb – jó minőségű húsra szavazunk, leginkább combra, de van, aki még diétásabban szereti, így mellből készíti. 

  1. 1.

    Csirkepaprikás a javából

  2. 2.

    Tejfölös csirkepaprikás szarvacskával

  3. 3.

    Csirkepörkölt rizslisztes nokedlivel

  4. 4.

    Amerikai paprikás csirke

  5. 5.

    Szaftos paprikás csirke

  6. 6.

    Csirkepörkölt sárgarépás tésztával

  7. 7.

    Csirkepörkölt Évi nénitől

  8. 8.

    Amerikai paprikás csirke pennével

  9. 9.

    Csirkecomb pörkölt lecsóval és rizzsel

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek