8 recept, ami bebizonyítja, hogy paszternák egy remek zöldség

A paszternákot talán kevesen használják, pedig rendkívül sokrétű gyökérzöldség, és ezt most néhány remek recepttel is bebizonyítjuk!

  1. 1.

    Gesztenyés paszternákkrémleves

  2. 2.

    Feketegyökér-krémleves paszternákchipsszel

  3. 3.

    Mogyorós-paszternákos sütemény

  4. 4.

    Paszternákkrémes pirítós sült hagymával

  5. 5.

    Gombás csirkemáj paszternákpürével és párolt zöldségekkel

  6. 6.

    Tepsis sültkrumpli paszternákkal és sárgarépával

  7. 7.

    Báránygerinc fokhagymás paszternákkal, fűszermártással

  8. 8.

    Citromos paszternákkrémleves

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek