8 minden jóval megpakolt, könnyen elkészíthető rakott hús

Egy nagy adag rakott étellel akár a fél hetet megúszhatod főzés nélkül, ráadásul ezeket a fogásokat könnyen el is készítheted. Válogass legjobb rakott húsaink közül!

  1. 1.

    Savanyú káposztával és csirkével rakott krumpli

  2. 2.

    Rakott sertéstarja

  3. 3.

    Rakott csirkemell Gerbla konyhájából

  4. 4.

    Füstölt hússal rakott sajtos brokkoli

  5. 5.

    Karfiolos rakott csirkemell franciásan

  6. 6.

    Sajtos-gombás rakott csirkemell

  7. 7.

    Csirkemájas rakott csirkemell

  8. 8.

    Könnyű rakott csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tavaszi quiche-receptek

A quiche sokak receptrepertoárjában nem szerepel, ami nagy kár, ugyanis a francia pite kény és kedv szerint alakítható, igazítható mind a szezonhoz, mind a különböző igényekhez is. Jöjjön most pár tavaszi csoda!

Nosalty

További cikkek