A 8 legjobb karácsonyi reggeli gyerekeknek

Karácsonykor megtervezzük a vendégváró hidegtálakat, az ünnepi vacsorát, de a reggeliig már többnyire nem jutunk el. Pedig a gyerekek még ilyenkor is vevők a meglepetésre.

Kézenfekvő, hogy az előző napról megmaradt édességeket, sütiket prédáltassuk fel a gyerkőcökkel Karácsony reggelén, sőt, azt is el tudom képzelni, hogy az ünnepi vacsora és a kilátásba helyezett további lakomák a rokonság többi tagjánál kora reggelre elvegyék az ember étvágyát. De azért reggelizni kell, és miután a kicsik hajnali hatkor kiugrálják az álmot a szemünkből és szaladnak az új játékaikat nyúzni, kapóra jöhet néhány olyan reggeli, amivel képesek vagyunk a tűlevelek közül az asztalhoz rángatni a gyerekeket. Összeszedtük a 8 legjópofább és legfinomabb reggelit erre az alkalomra, de zárójelben hozzátesszük, hogy a kissé szikkadt bejgli egy jó kakaóval (felnőttek esetén habos kávéval) szintén verhetetlen reggeli az ünnepekkor.
 1. 1.

  Havas tobozok

 2. 2.

  Hóemberek

 3. 3.

  Zserbó muffin

 4. 4.

  Almás tejbegríz-álom, nem csak babáknak

 5. 5.

  Mikulás linzer

 6. 6.

  Omlós fahéjas zabkeksz - fahéjas zabkeksz 2.

 7. 7.

  Almás - fahéjas zabkása

 8. 8.

  Muffin karácsony reggelre

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

9 étel, melyet a nyárkedvenc lecsó ihletett

A lecsó a kedvenc nyári ételeink dobogósa – bár most tényleg eszméletlen drágának számít sajnos, néhány paradicsom és paprika, no meg némi hagyma felhasználásával és egy szuper recepttel simán feldobhatunk vele egytálételeket, húsokat, pitéket, rizses fogásokat is!

Nosalty

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.