8 ínycsiklandó SÓS sütemény, amit pikkpakk elkapkodnak a családtagok

Szeretnél készíteni valami finom, omlós és puha sós sütit, de már unod a pogácsát? Mutatunk 8 szuper alternatívát, amit érdemes kipróbálni!

  1. 1.

    Túrós kocka Andi konyhájából

  2. 2.

    Ropogós diétás magos kréker

  3. 3.

    Tökéletes sós teasütemény

  4. 4.

    Villámgyors kréker

  5. 5.

    Svéd knäckebrot-gyűrűk

  6. 6.

    Futball-tál

  7. 7.

    Ropogós mákos-szezámos stangli

  8. 8.

    Juhtúrós-sajtos rúd

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!