8 puha, gyümölccsel gazdagon megpakolt palacsinta

Meggy, cseresznye, sárga- és őszibarack, a nyár közkedvelt gyümölcsei. Nézzük, milyen jól mutatnak egy másik favoritban, a palacsintában.

  1. 1.

    Citromos palacsinta

  2. 2.

    Francia narancsos palacsinta

  3. 3.

    Erdei gyümölcskrémes palacsinta

  4. 4.

    Palacsinta meggyszósszal

  5. 5.

    Meggyes palacsinta vaníliaöntettel

  6. 6.

    Őszibarackos palacsinta

  7. 7.

    Meggyes-mákos palacsinta

  8. 8.

    "Túróvarázs" palacsinta

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek