Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

6 könyvújdonság, amit főzés és sütés közben is olvashatsz, hogy elüsd a várakozási időt

Néhány ételt elég hosszadalmas elkészíteni. Várni kell míg megfő a hús, vagy megsül a süti a sütőben. Ha épp nincs más feladatotok, olvassatok közben! Mutatjuk miket! (x)

Egy marhagulyást vagy -pörköltet megfőzni több óra is lehet, de egy tyúkhúsleves is több mint egy óráig fő a tűzhelyen. Ilyenkor általában egyéb teendőkkel ütjük el az időt, berakjuk a mosást, vagy rendet rakunk. Előfordulhat azonban, hogy ezeket a feladatokat is elvégeztük már a lakás körül, ilyenkor pedig a lehető legjobb kikapcsolódás. Nem kell rögtön a számítógép vagy tévé elő ülnünk. Fellapozhatunk egy magazint, vagy olvashatunk pár oldalt a kedvenc könyvünkből, feltéve, hogy nem értünk még a végére, mert akkor irány beszerezni egy újabb olvasnivalót!

Ráérős receptek könyvolvasás mellé:

A legjobb, ha online megrendeled azt a könyvet, amely felkeltette az érdeklődésedet, így időt és pénzt is spórolhatsz, a házhoz és csomagátvételi pontokra szállított könyvekre ugyanis gyakran adnak kedvezményt a könyvesboltok. Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, összegyűjtöttünk hét újdonságot nektek...

1. A romantikus lelkűletűeknek

Liza és Igor boldogságáért magyar olvasók ezrei szurkolnak. A történet most véget ér. A Szigor-trilógia zárókötetében végre kiderül, hogy az imádott páros jövője eggyé forr vagy a politikai csatározások veszteségeként örökre búcsút kell inteniük egymásnak...

2. A komolyabb témák iránt érdeklődőknek

Al Ghaoui Hesna újságíró, aki az elmúlt tizenöt évben több mint húsz országból, köztük számos háborús helyszínről tudósított. Ezeken a küldetéseken megdöbbenve figyelte meg a félelem pszichés és fizikai hatásait, nemcsak a rettegő lakosságon, hanem a katonákon, a többi újságírón – és saját magán is. Ezek után határozta el, hogy megpróbálja kideríteni, mi a félelem valójában. Könyvében saját tapasztalatait és kiváló szakemberek tudását összegzi.

Tudtad?

Rendelj most a lira.hu webáruháztól 2000 Ft felett, és könyveidet az MPL ingyenesen kiszállítja! Több mint 3000 átvételi pont közül választhatsz!

Az akció időtartama: 2017. november 1.-30.

3. Elnökasszonyoknak, és állatbarátoknak

Kevés olyan embert találni már az országban, akinek nem ismerős Erzsébet Fenevadova neve. A szőrös fülű bajszos polihisztor, díva és szupermodell az ország legbefolyásosabb macskája. A közösségi médiában rengetegen követik a bundás és szolgája, Gergely mindennapjait. A Puszi, Erzsi! – A világ macskaszemmel sikerének után újra bepillantást  nyerhetünk Erzsi féltve őrzött magánéletébe.

4. Aki szereti az apró részleteket

Ambrus Attila a 90-es évek leghírhedtebb bankrablója volt. Közel 30 bankot rabolt ki. Történetét egy fiatal amerikai újságíró, Julian Rubinstein dolgozta fel. Az olvasó nem egyszerűen egy bűnügyi dokumentumregényt kap, hanem a 90-es évek Magyarországának korrajzát is – amerikai szemüvegen keresztül.

5. A humor kedvelőinek

Bödőcs Tibor a magyar stand-up comedy egyik nagyágyúja. Kiderült, hogy a humorista nem csak jól beszél, de jól is ír. A könyv szerkesztője, Cserna-Szabó András szerint a Bödőcs írásaiban a páratlan irodalmi műveltség találkozik az igazi humorral Karinthy boncasztalán. Aki valódi humorra vágyik, annak érdemes kezébe venni a könyvet. Csak aztán a nagy nevetésben oda ne égjen a marhasült!

6. Időutazóknak

Ken Follett történelmi regényei mindig lenyűgözőek. Gördülékeny stílusa magával ragadja az olvasót, olyannyira, hogy közben nem is tudod letenni a könyvet. Új regényében a 16. század második felének történelmét, Stuart Mária és Tudor Erzsébet trónért való vetélkedését mutatja be. Bár ez egy folytatásos regény, önmagában is megállja a helyét, részletesen megismerhetjük belőle a kor történetét.

Rendelj most a Lírától 2000 Ft feletti értékben, és válaszd az MPL ingyenes csomagponti kiszállítását, most több mint 3000 helyen országszerte!

Rendelj a lira.hu webáruháztól most, és az MPL ingyen szállítja! Az akció időtartama: 2017. november 1.-30. Részletekért kattints ide!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!