5 finomság burgonyából

Az már egyszer biztos, hogy a burgonya nélkülözhetetlen „alkatrésze” a magyar konyháknak, sütve, főve, pürésítve fogyasztjuk, de olyan jó lenne néha más módon is felhasználni!

Olcsó, laktató, s általában mindenki imádja, azt persze nem állítjuk, hogy fogyókúrás (bár önmagában, zöldségekkel még az energiaszegény étrendbe is beilleszthető). Köretekre is mutatunk újszerű megoldásokat a burgonyaropogós kiváltja a készen megvásárolt kroketteket, na, meg persze utánozhatatlanul finomabb lesz. Ha eddig még nem próbálkoztál hercegnő burgonyával, itt a remek alkalom!

További krumpliköretekért ide kattints! >>

Ez a mutatós köret nagy sikert fog aratni bárkinél, aki kóstolja a ropogós külső ugyanis lágy krumplibelsőt rejteget. Élesztős burgonyapogácsára is adunk ötletet, mert nem igaz, hogy csakis a Nagyi tudja jól! Ezek az apró falatkák tartalmas levesek kísérői lehetnek, a gulyáslevesekkel nagyon jó viszonyt ápolnak. A burgonyás-szezámos kocka újszerű vendégváró, ha a pogácsát már nagyon unnánk elkészíteni, a sajtos lapcsánkát pedig akár vacsorára is összedobhatjuk.

Krumplispogácsa-receptek itt >>

A legolcsóbb téli vitaminforrás >>

A csirke 5 árnyalata >>

Meghitt karácsonyi sütés-főzés >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek