5 finom sütialagút
Ha van étel, ami illatozó nosztalgiát hoz a konyhába, az a bakonyi sertéstokány. A Bakony erdeinek neve nem véletlenül forrt össze ezzel a szaftos, gombás, paprikás ragúval: ez az étel ...
Gyerekkorunk egyik legfinomabb vasárnapi íze volt: a gőzölgő húsleves után a főtt hús mellé mindig járt valamilyen szósz – és a fokhagymás volt az egyik legkedveltebb. Ez a krémes, ...
Ez az orjaleves igazi időutazás a nagymama konyhájába: lassan fő, csontból, zöldségből és szeretetből. Aranyló, telt ízű leves, amit disznóvágáskor vagy vasárnapi ebédre is ...
Csupa finom falat! Kezdve sütőtökkrémlevesünkkel, melyet almával készítünk. De lesz itt káposztás csirkecomb és fantasztikus kekszszalámi is. Figyeljetek, csokis-nutellás!
Macsuga ViktóriaEgy friss kutatás szerint a mérsékelt kalóriamegvonás – akár a MIND-diéta alapelveivel kombinálva – nemcsak a testsúlyra, hanem a szívre és a vércukorszintre is kedvező hatással lehet.
NosaltyA hideg hónapok beköszöntével a szobanövények különösen értékes társainkká válnak: miközben a kinti növényvilág téli pihenőre vonul, ők továbbra is életet, színt és frissességet visznek otthonunkba. Novemberben azonban másfajta gondoskodást igényelnek, nézzük!
Németh OrsiAmíg tart a gombaszezon, és az erdőt járjuk, addig szinte biztosan lépten-nyomon mi is belebotlunk az erdő apró lakóiba. Igen ám, de érdemes körültekintően közeledni feléjük, ugyanis nem mindegyik híres jószándékáról. Most olyan gombákat kell felismernetek képekről, melyek hazánkban is megteremnek, azonban mérgező hatásuk miatt tilos a fogyasztásuk.
Megéri fellapozni az akciós újságokat, ugyanis a hétvégén megint olyan Parkside eszközre csaphatunk le a Lidlben, ami tél előtt nagyon jól jöhet.
Lehet, hogy a banán héja védi a gyümölcsöt, de ez nem jelenti azt, hogy tiszta is lenne. Sőt!
A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Kicsi és nagyok kedvence a palacsinta. Akár sós, akár édes töltelékkel készíted, a legfontosabb, hogy az alap rendben legyen: ez a mi tökéletes palacsinta alapreceptünk, amiben biztosan ...