19 étel, ami füstölt sajttal még prímább!

Az aranysárgára füstölt sajtok szerkezete tömör, jól vágható, szájban könnyen olvadó. Íze zamatos, füstös, ez pedig minden fogásodat izgalmasabbá teszi. Használd bátran!

  1. 1.

    Rántott sajtgolyók

  2. 2.

    Füstölt sajtos ropogós

  3. 3.

    Tarajos burgonya

  4. 4.

    Bundás kenyér füstölt sajttal

  5. 5.

    Pékleves

  6. 6.

    Füstölt sajtos csirkemell krumplipürén

  7. 7.

    Póréhagymás füstölt sajtos quiche

  8. 8.

    Kolbászos - füstöltsajtos tészta

  9. 9.

    Mexikói zöldségleves füstölt sajttal

  10. 10.

    Füstölt sajtos brokkolikrémleves pirítóssal

  11. 11.

    Füstölt sajtos cukkinifelfújt

  12. 12.

    Füstölt sajtos-tejszínes csirkemell

  13. 13.

    Fokhagymakrémleves zsályával

  14. 14.

    Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

  15. 15.

    Krémes sajtmártás

  16. 16.

    Amerikai sajtos tészta

  17. 17.

    Cukkini fasírt 4. - zabpelyhes

  18. 18.

    Bundázott spagetti

  19. 19.

    Sajtos karfiol Tomatotree konyhájából

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Tanuljunk meg jól főzni a konyha négy elemével – 2....

Földrajzi elhelyezkedéstől és kultúrától függően más és más zsiradékok határozzák meg egy nemzet konyhaidentitását. Ami nekünk a napraforgóolaj és az állati zsír, az az olaszoknak az olívaolaj, a franciáknak meg a vaj. Na de hogyan váljunk mestereivé az zsiradékok használatának? Négyrészes sorozatunk 2. fejezete következik.

Karsai Roni

További cikkek