16 villámsnack, ha gyorsan valami finomra vágysz

Veled is előfordult már, hogy váratlan vendégek érkeztek, vagy hirtelen megéhezett a család? Ezeket a sósakat se keleszteni, se pihentetni nem kell, tökéletes megoldás!

  1. 1.

    Ropogós mákos-szezámos stangli

  2. 2.

    Tepertős-sós-fűszeres rudak

  3. 3.

    Brokkolis csigák Baklavaria konyhájából

  4. 4.

    Sajtos-füstölt szalonnás tekert rúd

  5. 5.

    Chilis-baconos sajtkeksz

  6. 6.

    Körözöttes párna

  7. 7.

    Tésztában sült camembert

  8. 8.

    Töltött csigák

  9. 9.

    Hot dog leveles tésztában

  10. 10.

    Leveles virsli Gabystól

  11. 11.

    Gombás-káposztás hasé

  12. 12.

    Kelesztés nélküli sajtos kifli

  13. 13.

    Magvas perec

  14. 14.

    Spenótos-túrós párna

  15. 15.

    Cheddarsajtos-rúd

  16. 16.

    Főzött sajtos tallérok

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek