14 őrjítő csilis-csokis édesség

A csili és csoki párosát nem kell bemutatni, a forró csokitól kezdve különböző sütikölteményeken át egészen a zseniális pohárkrémekig gyakran előfordulnak a gasztronómiában.

 1. 1.

  Chilis barackos tekercs gluténmentesen

 2. 2.

  Churros chilis forró csokival

 3. 3.

  Csokoládés-sütőtökös zabkása lime-os tofukrémmel

 4. 4.

  Mousse au chocolat gránátalmával

 5. 5.

  Chilis csokis muffin ahogy Fejo készíti

 6. 6.

  Chilis - csokis muffin

 7. 7.

  Chilis csoki-álom

 8. 8.

  Diétás chilis-csokis keksz

 9. 9.

  Olvadós belsejű csokitorta

 10. 10.

  Simple chocolate brownie- Brownie 5.

 11. 11.

  Narancskrémes brownie torta -Brownie torta 2.

 12. 12.

  Ragacsos közepű brownie akár tej- és gluténmentesen

 13. 13.

  Mandulás-fűszeres brownie

 14. 14.

  Azték brownie

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Egy logikus lépés, és búcsút inthetsz a gyümölcslégynek

A gyümölcslegyek bosszantó módon szállják meg a frissen vásárolt gyümölcsöket, leginkább a banánt. Egy tálba kirakva alig fél nap kell, és meg is kezdik a hadjáratukat, ellepve az addig gusztusosnak ható gyümölcsöket. Most adunk egy nagyon egyszerű tippet, mit kell tenned, hogy a bosszantó kis kártveőket távol tartsd a konyhádtól!

Balogh Lilla

További cikkek