14 olyan szaftos sült hús, amitől minden ujjad megnyalod

Ha mindenképpen valami különleges, nagyon omlós és nagyon szaftos húst szeretnél a családi asztalra tenni - legyen az egy sima hétvége vagy ünnepnap - , innen válogass!

  1. 1.

    Sült báránykaraj rozmaringgal és fokhagymával

  2. 2.

    Új-zélandi báránysült mentaszósszal

  3. 3.

    Szószos marhasült

  4. 4.

    Klasszikus hagymás rostélyos

  5. 5.

    Bőrös sertéslapocka

  6. 6.

    Rozmaringos-zsályás nyúlgerinc csicsókával

  7. 7.

    Salisbury steak gombamártással

  8. 8.

    Báránygerinc érmék babraguval, rozmaringos burgonyával

  9. 9.

    Bélszín steak ahogy Glaser készíti

  10. 10.

    Stroganoff bélszín Dacota konyhájából

  11. 11.

    Guinness sörben sült marhapofa

  12. 12.

    Zsályás-olaszsonkás borjú

  13. 13.

    Citromos borjú

  14. 14.

    Hagymás-paprikás rostélyos

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek