13 laktató és tartalmas leves őszidőre

Szeretjük a leveseket, hiszen hideg időben jól felmelegítenek. Most kifejezetten tartalmas változatokat válogattunk, elég utánuk egy desszert, hogy teljes legyen az ebéd!

  1. 1.

    Bableves csülökkel és kolbásszal

  2. 2.

    Kolbászos karfiolkrémleves

  3. 3.

    Currys burgonyakrémleves kolbászropogóssal

  4. 4.

    Kolbászos krumplileves Tomatotree konyhájából

  5. 5.

    Sokacbab erdész módra zöldfűszerekkel

  6. 6.

    Sütőtökkrémleves fűszeres húsgolyókkal

  7. 7.

    Vörösboros-tejfölös bableves tarjával

  8. 8.

    Babos krémleves

  9. 9.

    Vegyes borsóleves

  10. 10.

    Kolbászos-póréhagymás savanyúkáposzta-leves

  11. 11.

    Gyors bableves Konyhamalackától

  12. 12.

    Ezerjós burgonyaleves cipóban

  13. 13.

    Savanyú-uborkás zöldbableves

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek